• Polítiques

  1. Objecte

  Les presents Condicions Generals de Venda tenen per objecte regular l'oferta i venda a distància de productes de G de Joies, a través de la web www.gdejoies.com.

  La relació precontractual, contractual i post-contractual celebrada a distància entre G de Joies i els clients es regeixen per les presents Condicions Generals de Venda així com pel Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementària, per la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, així com per qualsevol disposició continguda en la normativa que sigui d'obligat compliment per part dels empresaris en les seves relacions amb els consumidors.

  La realització d'una comanda per part del Client comporta la plena acceptació sense reserves de les presents Condicions Generals de Venda, les quals hauran de ser llegides i acceptades cada vegada que el Client realitzi una comanda i podran ser impreses, emmagatzemades i reproduïdes pels clients.

  En realitzar una comanda a través d'aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.


  2. Producte

  Tots els Productes de G de Joies oferts a través de la Web es mostren de manera detallada en cadascuna de les seccions habilitades en la web. Entrant en l'apartat “Informació del producte” de cadascun dels articles, vostè podrà veure les característiques de cadascuna de les joies.

  Tots els productes estan subjectes a la disponibilitat d'aquests. Ja que cadascuna de les joies es fa de manera individual i sota comanda.

  El preu indicat és el preu al qual G de Joies ofereix els seus Productes a través de la Web. Aquest preu inclou tots els impostos que li són aplicables. Les despeses d'enviament s'indiquen de manera detallada durant el procés de compra.

  Els preus poden canviar en qualsevol moment. Aquests possibles canvis no afectaran les comandes a les que ja li hàgim enviat una confirmació de compra.

  Podrà realitzar el pagament mitjançant Redsys amb les targetes Visa, Mastercard, American Express, UnionPay i MasterPass. Per a minimitzar el risc d'accés no autoritzat, es codificaran les dades de la seva targeta de crèdit. El càrrec en la seva targeta es farà en el moment que cliqui el botó “Comprar”.

  Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora d'aquestes, però si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables de cap retard o falta d’entrega.


  3. Política de devolucions

  G de Joies disposa d’un servei de postvenda per canvis, devolucions o dubtes sobre els enviaments i productes entregats.

  Si no està satisfet amb la seva compra, disposa de 30 dies per canviar-la per algun altre producte de la nostra botiga o solicitar la devolució, des de la data de l’arribada de l’article. 

  Per sol·licitar la devolució de la compra, s'haurà d'enviar la següent informació i documentació, per correu electrònic a gdejoies@gdjoies.com:

      · Nom i cognoms del titular de la factura.

      · Número de referència de la comanda online.

      · La còpia de la factura o tiquet de venda.

      · Indicar la causa de la devolució del producte.

  Per a retornar-lo, haurà d’embolicar el producte amb l'embalatge original, incloent garanties i etiquetes.

  En cas de danys produïts per un embalatge o ús inadequat, no admetrem la devolució. 

  G de Joies  es comunicarà per escrit a client, per establir la data de la recollida del producte.

  Tant per canvis de talla, com de model o devolució de productes, els ports aniran a càrrec de el client i es descomptaran de l'import de la devolució (consultar condicions enviaments).  

  És imprescindible que el producte no hagi estat utilitzat i que es trobi en perfectes condicions.

  Un cop el producte hagi arribat a les nostres instal·lacions i haguem examinat i comprovat que l’estat del producte està en perfectes condicions, es procedirà a la devolució a través del mitjà de pagament en que es va utilitzar en la compra en 3 dies laborables.

  No s’admetran canvis o devolucions d’articles gravats, personalitzats o comandes personalitzades com aliances de casament.

 • 4. Enviament i entregues

  El termini d'entrega en les peces que tenim en estoc, podem enviar-les en 24-48h, de dilluns a dijous. 

  No es fan enviaments en cap de setmana. 

  Per obtenir més informació sobre les peces disponibles, consulteu a gdejoies@gdejoies.com.

  Si necessiteu un enviament express, contacteu al t.681392303. 

  Si no disposéssim d'estoc, el procés de fabricació és totalment artesanal i requereix de 30 dies hàbils.

  L'enviament s'efectuarà a l'adreça assenyalada per l'usuari durant el procés de compra. 

  Tots els enviaments estan garantitzats i assegurats per G de Joies, i ens fem responsables de que arribin a la seva destinació en perfectes condicions. 

  ENVIAMENTS I TARIFES

  Els temps i les tarifes són variables:

  El temps de lliurament per a les comandes dins de Barcelona ciutat és de 24h laborables des de la tramitació. El cost de l'enviament és de 10€.

   El temps de lliurament per a les comandes nacionals és de 24h-48h laborables des de la tramitació. El cost de l'enviament és de 20€.

  Per a les comandes a països europeus és de 4-5 dies laborables des de la seva tramitació. El cost de l'enviament és de 45€.

  Per a les comandes internacionals fora d'Europa és de 8-10 dies laborables des de la tramitació. El cost de l'enviament dependrà de la destinació, consulteu a gdejoies@gdejoies.com.

  Per a canvis de talla o de model, el client es farà càrreg del cost dels l´enviaments. 

  Si hi ha qualsevol problema en el processament de la seva comanda o en l'enviament, G de Joies es posarà en contacte amb el comprador per a informar de la incidència.

  Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, l'informarem d'aquesta circumstància i li donarem l'opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé d'anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.

  Si és el comprador el que desitja comprovar l'estat de la seva comanda i de l'enviament, s’haurà de posar en contacte amb nosaltres a gdejoies@gdejoies.com

  Als efectes de les presents condicions, s'entendrà que s'ha produït el lliurement o que la comanda ha estat entregada, en el moment de signar la recepció de la mateixa en l'adreça d’entrega registrada.

  Impossibilitat de lliurament

  Si després de dos intents ens resultés impossible efectuar el lliurament de la seva comanda, ens posarem en contacte amb vostè immediatament. Així mateix, li deixarem una nota indicant-li on es troba la seva comanda i com fer per recollir-la.

  En cas que transcorreguts 15 dies des que la seva comanda estigui disponible pel seu lliurament, la comanda no hagi estat entregada  per causa no imputable a nosaltres, entendrem que desitja desistir del contracte i el considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució, li retornarem el preu pagat per pels productes comprats el més aviat possible i, en qualsevol cas, en un termini màxim de 30 dies des de la data en la qual va quedar resolt el contracte. En aquests casos, estarem autoritzats a repercutir-li els costs del transport derivats de l'enviament.

  Devolucions de productes defectuosos o enviats incorrectament

  G de Joies té un estricte control de qualitat. Revisem cada joia i enviament amb la màxima exigència. Si considerés que el producte rebut no s’ajusta a lo estipulat a la nostra web o s’ha rebut un altre producte per error, podrà posar-se en contacte a gdejoies@gdejoies.com indicant els detalls.

  Un cop rebuda la devolució del producte i de considerar pertinent la devolució, G de Joies es farà càrreg del cost de l'enviament i procedirà a la devolució de l'import a partir de en els propers 3 dies hàbils.  


  5. Garanties i certificat d'autenticitat

  Totes les nostres joies estan elaborades en or de 18 quirats (18kt o 750).

  Totes les nostres peces vénen acompanyades amb el nostre propi certificat.

  Les joies s'envien acabades i amb el seu paquet de regal.

  Taller amb fabricació pròpia sense intermediaris. Tenim un compromís en oferir competitius.

  Tots els diamants emprats, vénen classificats segons l’origen per l'Institut Gemológico Americà (GIA) i el Consell Superior de Diamants d'Anvers (HRD). A partir de 0.30ct podem expedir els certificats internacionals GIA i HRD. Per a pedres de grandària inferior expedim el nostre propi certificat.

  Tenim un compromís ètic i ens assegurem que les pedres naturals provinguin amb el certificat del Procés de Kimberley.  Garantitza que els diamants no han financiat un grup rebel o una altra entitat que tingui com a objectiu la destitució d'un govern reconegut per les Nacions Unides i s’assegura que els diamants no siguin diamants conflictius i la seva obtenció hagi estat per vies lícites.


  6. Reclamacions

  Els clients poden visitar-nos a la nostra botiga de Carrer Torrent de L'Olla, 68, a Barcelona o contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte, suggeriment o reclamació escrivint-nos un mail a la següent adreça: gdejoies@gdejoies.com.

  G de Joies procedirà a donar resposta en el menor termini possible i, com a màxim, en el termini d'un mes des de l'enviament del missatge per part del client.


  7. Política de privacitat

  G de Joies és el titular del lloc web ubicat al nom de domini www.gdejoies.com amb NIF 38127651E

  i domicili en C / Torrent de l'Olla, 68 Baixos (08012) Barcelona, amb adreça electrònica de contacte gdejoyas@yahoo.es i telèfon 932.850.942

  La present Política de Privacitat només és aplicable al lloc web, entenent com a tal totes les pàgines i subpàgines incloses en el mateix, declinant G de Joies qualsevol responsabilitat sobre les diferents polítiques de privacitat i protecció de dades de caràcter personal que puguin contenir les pàgines web a les quals es pugui accedir a través dels hipervincles ubicats en aquest lloc web i no gestionades directament per G de Joies.

  G de Joies garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, de qualsevol tipus que ens proporcionin les nostres empreses clients d'acord amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

  Totes les dades facilitades pels nostres clients a G de Joies o al seu personal, seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de G de Joies, imprescindibles per a prestar els serveis sol·licitats pels usuaris.

  Les dades facilitades seran tractades en els termes que estableix el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en aquest sentit G de Joies ha adoptat els nivells de protecció que legalment s'exigeixen, i ha instal·lat totes les mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat per tercers. No obstant, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. En cas que consideri oportú que es cedeixin les seves dades de caràcter personal a altres entitats, l'usuari serà informat de les dades cedides, de la finalitat del fitxer i del nom i adreça del cessionari, perquè del seu consentiment inequívoc al respecte.

  En compliment del que estableix el RGPD, l'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació / supressió, oposició, limitació o portabilitat. Per a això ha de contactar amb nosaltres per correu electrònic a gdejoyas@yahoo.es o al telèfon 932.850.942.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.