• Polítiques

  1. Objecte

  Les presents Condicions Generals de Venda tenen per objecte regular l'oferta i venda a distància de productes de G de Joies, a través de la web www.gdejoies.com.

  La relació precontractual, contractual i taula-contractual celebrada a distància entre G de Joies i els clients es regeixen per les presents Condicions Generals de Venda així com pel Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementària, per la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, així com per qualsevol disposició continguda en la normativa que sigui d'obligat compliment per part dels empresaris en les seves relacions amb els consumidors.

  La realització d'una comanda per part del Client comporta la plena acceptació sense reserves de les presents Condicions Generals de Venda, les quals hauran de ser llegides i acceptades cada vegada que el Client realitzi una comanda i podran ser impreses, emmagatzemades i reproduïdes pels clients.

  En realitzar una comanda a través d'aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.  2. Producte

  Tots els productes de G de Joies oferts a través de la web es mostren de manera detallada en cadascuna de les seccions habilitades en la web. Entrant en l'apartat “Informació del producte” de cadascun dels articles, vostè podrà veure les característiques de cadascuna de les joies.

  Tots els productes estan subjectes a la disponibilitat d'aquests. Com que cadascuna de les joies es fa de manera individual i baix comanda.

  El preu indicat és el preu al qual G de Joies ofereix els seus productes a través de la Web. Aquest preu inclou tots els impostos que li són aplicables. Les despeses d'enviament s'indiquen de manera detallada durant el procés de compra.

  Els preus poden canviar en qualsevol moment. Aquests possibles canvis no afectaran les comandes a les quals ja li hàgim enviat una confirmació de compra.

  El pagament es podrà realitzar mitjançant Redsys amb les targetes Visa, Mastercard, American Express, UnionPay i MasterPass. Per a minimitzar el risc d'accés no autoritzat, es codificaran les dades de la seva targeta de crèdit. El càrrec en la seva targeta es farà en el moment que cliqui el botó “Comprar”.

  Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora d'aquestes, però si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables de cap retard o falta de lliurament.


  3. Política de devolucions

  G de Joies disposa d'un servei de postvenda per canvis o dubtes sobre els enviaments i productes lliurats.

  Si no està satisfet amb la seva compra, disposa de 30 dies per a canviar-la per algun un altre producte de la nostra botiga, des de la data de l'arribada de l'article.

  Per a sol·licitar la devolució de la compra, s'haurà d'enviar la següent informació i documentació, per correu electrònic a gdejoies@gdjoies.com:


  · Nom i cognoms del titular de la factura.

  · Número de referència de la comanda en línia.

  · La còpia de la factura o tiquet de venda.

  · Indicar la causa de la devolució del producte.

  Per a retornar-ho, haurà d'embolicar el producte amb l'embalatge original, incloent-hi garanties i etiquetes.

  En cas de danys produïts per un embalatge o ús inadequat, no admetrem la devolució.

  Si G de Joies accepta la devolució, es comunicarà per escrit a client, per a establir la data de la recollida del producte. Els ports aniran a càrrec del client i es descomptaran de l'import de la devolució (consultar condicions enviaments).

  És imprescindible que el producte no hagi estat utilitzat i que es trobi en perfectes condicions.

  Una vegada el producte hagi arribat a les nostres instal·lacions i hàgim examinat i comprovat que l'estat del producte està en perfectes condicions, es procedirà a la devolució a través del mitjà de pagament en què es va utilitzar en la compra en els següents 3 dies laborables.

  No s'admetran canvis o devolucions d'articles gravats, personalitzats o comandes personalitzades com a aliances.


  4. Enviament i tarifes

  El termini de lliurament de les nostres comandes, dependrà de la disponibilitat en botiga


  * Joies que tenim en estoc > Enviem en les següents 24h

  * Si no disposem d'estoc > El procés de fabricació és totalment artesanal i requereix de 30 dies hàbils


  Si necessita assegurar-se de la disponibilitat d'un producte en concret, pot contactar-nos a gdejoies@gdejoies.com. Si necessita el producte de manera urgent, contacti'ns. Estem segurs de poder oferir-li alternatives satisfactòries.

  L'enviament s'efectuarà a l'adreça assenyalada per l'usuari durant el procés de compra. Tots els enviaments estan garantits i assegurats per G de Joies, i ens fem responsables que arribin al seu destí en perfectes condicions.

 • Producte

  Tots els productes de G de Joies oferts a través de la web es mostren de manera detallada en cadascuna de les seccions habilitades en la web.

  Entrant en l'apartat “Informació del producte” de cadascun dels articles, vostè podrà veure les característiques de cadascuna de les joies.

  Si necesita més informació, tant de l´article com de la seva disponibilitat i temps d´entrega, pot posar-se en contacte amb nosaltres de manera directa i àgil mitjançant trucada en l´horari comercial o whatssapp al 681392303 les 24h.

  Totes les nostres peces venen acompanyades de la factura corresponent, on s´especifiquin tots els materials emprats, diamants, metalls i qualitat.

  Les joies s'envien acabades i amb el seu paquet de regal.

  El preu indicat inclou tots els impostos que li són aplicables.

  Garanties i certificats d'autenticitat

  Totes les nostres joies d´or estan elaborades en or de 18 quirats (750Au), les de plata, Ag925, plata de llei.

  A partir de 0.30ct podem expedir els certificats internacionals GIA (Institut Gemológico Americà) i HRD (Consell Superior de Diamants d'Anvers). Per a pedres de grandària inferior expedim el nostre propi certificat.

  Tenim un compromís ètic i ens assegurem que les pedres naturals provinguin amb el certificat del Procés de Kimberley. Garanteix que els diamants no han estat finançats per un grup rebel o una altra entitat que tingui com a objectiu la destitució d'un govern reconegut per les Nacions Unides i s'assegura que els diamants no siguin diamants conflictius i la seva obtenció hagi estat per vies lícites.

  Enviaments

  El temps de gestió de la seva comanda, dependrà de la disponibilitat en botiga i de la destinació de l´enviament, si necesita rebre´l en un plaç concret, contacti´ns i buscarem la millor solució.

  Per les joies que que tenim en estoc, l´empresa de missatgeria li entregarà entre 24 i 72h.

  Si no disposem d'estoc, fabriquem en 25-38 hàbils.

  Tots els enviaments estan garantits i assegurats per G de Joies, i ens fem responsables que arribin al seu destí en perfectes condicions.

  Destinació Nacional:

  Per a compres d'import superior a 150€

  Barcelona ciutat GRATUÏT Entrega de 4 a 24h

  Resta de la península GRATUÏT Entrega en 24h

  Balears GRATUÏT  Entrega de 24-48h

  Canàries, Ceuta i Melilla > 73 € (cost arancels) Entrega de 48 a 72h

   Per a compres d'import inferior a 150€:

  Barcelona ciutat > 12 € Entrega de 4 a 24h

  Resta de la península > 18 € Entrega en 24h

  Balears > 23 € Entrega de 24 a 48h

  Canàries, Ceuta i Melilla > 37 € (cost arancels) Entrega de 48 a 72h

  Destinació internacional:

  Zona 2 / Entrega 2-3 dies:

  Portugal, França, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Luxemburg, Alemanya, Àustria, Dinamarca, Finlàndia, Irlanda i Suècia.

  Península > 41€ - Illes > 69€

  Zona 3 / Entrega 5-6 dies:

  Grècia i el Regne Unit, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Letònia, Lituània, Polònia, República Txeca, Romania, Noruega i Suïssa.

  Canvis de Producte

  G de Joies disposa d'un ampli servei de postvenda gratuït per canvis, reparacions o dubtes sobre els enviaments i productes lliurats.

  Si no està satisfet amb la seva compra, disposa de 30 dies per a canviar-la per algun un altre producte de la nostra botiga, des de la data de l'arribada de l'article.

  No s´admeten devolucions.

  Per a retornar-ho, haurà d'embolicar el producte amb l'embalatge original, incloent-hi garanties i etiquetes.

  Els ports dels enviaments, en el cas de ser aplicables, aniran a càrrec del client i es descomptaran de l'import de la devolució.

  És imprescindible que el producte no hagi estat utilitzat i que es trobi en perfectes condicions.

  No s'admetran canvis d'articles gravats personalitzats.

  Política de privacitat

  El pagament es podrà realitzar mitjançant Redsys amb les targetes Visa, Mastercard, American Express, UnionPay i MasterPass.

  Per a minimitzar el risc d'accés no autoritzat, es codificaran les dades de la seva targeta de crèdit. El càrrec en la seva targeta es farà en el moment que cliqui el botó “Comprar”.

  G de Joies és el titular del lloc web situat en el nom de domini www.gdejoies.com amb NIF 38127651E i domicili en C/ Torrent de l'Olla, 68 Baixos (08012) Barcelona, amb adreça electrònica de contacte gdejoyas@yahoo.és i telèfon 932850942

  La present Política de Privacitat només és aplicable al Lloc web, entenent com a tal totes les pàgines i subpáginas incloses en aquest, declinant G de Joies qualsevol responsabilitat sobre les diferents polítiques de privacitat i protecció de dades de caràcter personal que puguin contenir les pàgines web a les quals pugui accedir-se a través dels enllaços situats en aquest Lloc web i no gestionades directament per G de Joies.

  G de Joies garanteix la protecció i confidencialitat de les dades personals, de qualsevol tipus que ens proporcionin les nostres empreses clients d'acord amb el que es disposa en el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

  Totes les dades facilitades pels nostres clients a G de Joies o al seu personal, seran inclosos en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de G de Joies, imprescindibles per a prestar els serveis sol·licitats pels usuaris.

  Les dades facilitades seran tractats en els termes establerts en el Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, en aquest sentit G de Joies ha adoptat els nivells de protecció que legalment s'exigeixen, i ha instal·lat totes les mesures tècniques al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat per tercers. No obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables. En cas en què consideri oportú que se cedeixin les seves dades de caràcter personal a altres entitats, l'usuari serà informat de les dades cedides, de la finalitat del fitxer i del nom i direcció del cessionari, perquè del seu consentiment inequívoc sobre aquest tema.

  En compliment del que s'estableix en el RGPD, l'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació o portabilitat. Per a això ha de contactar amb nosaltres per correu electrònic en gdejoiesdejoies.com o en el telèfon 932850942. 


Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.