• Metalls Nobles

  En la joieria l'ús de metalls preciosos o nobles és molt comú, per la seva lluentor, color, durabilitat, i resistència a les rascades. Es consideren també símbols d'estatus, poder i riquesa.  Els metalls bàsics tendeixen a corroir-se o oxidar-se amb facilitat, per la qual cosa necessiten un bany electrolític o galvanització que els protegeixi, mentre que els metalls nobles tenen la característica de ser resistents als processos corrosius i d'oxidació. Si voleu un bon material, que compti amb estètica i durabilitat, l'or i el platí, són la millor opció. A G de Joies, treballem la plata i l'or, i comptem amb empreses especialitzades, per oferir-vos, a més: acer, or de 14kt i platí.
 • LLEI DE L'OR

  Què vol dir or de 18ct? I or de 14ct?

  La diferència entre or de 14 i de 18 depèn de la quantitat d'aliatge que s'afegeix a l'or pur. A G de Joies us oferim els nostres dissenys en Or de18Kt. Què es l'aliatge? Encara que els metalls preciosos per a ser manejats en l'orfebreria necessiten ser barrejats amb metalls no preciosos, la gran puresa dels mateixos fa que la peça mantingui la seva lluentor. Diem aliatge al metall que s'afegeix a l'or pur (or fi or 24ct o AU999) per tal de donar-li la duresa adequada per a la joieria. L'aliatge que utilitzem determina el color del material i ens permet oferir joies completament diferents per a vosaltres.
 • OR FI (24Kt)
  OR FI (24Kt)
  OR FI (24Kt)

  Au999: 1000g Or

  OR DE LLEI (18Kt)
  OR DE LLEI (18Kt)
  OR DE LLEI (18Kt)

  Au750: 750g Or + 250g aleació

  OR BAIX (14Kt)
  OR BAIX (14Kt)
  OR BAIX (14Kt)

  Au585: 585gr Or + 415g aleació

 • L'or és un metall noble i per tant es troba en estat pur en la naturalesa. El seu símbol químic és Au que prové del llatí aurum que es tradueix com a “brillant alba”. És escàs, de color daurat, bon conductor elèctric, mal·leable, dúctil, no oxidable i brillant. Combinant l'or amb altres aliatges us podem oferir infinitats de colors. Aquests són els més demandats:
 • OR GROC (18Kt)
  OR GROC (18Kt)
  OR GROC (18Kt)

  750gr or groc + 125g plata + 125g coure

  OR VERMELL
  OR VERMELL
  OR VERMELL

  750g or groc + 235g coure + 15g plata

  OR BLANC PLUS
  OR BLANC PLUS
  OR BLANC PLUS

  750gr or groc + 235g paladí + 15g plata

  La llum arquetípica càlida i poderosa fa d'aquest color daurat un veritable clàssic. Sensual i preciós, ha estat objecte del desig des del principi dels temps.

  Brillant i suau com quan cau el sol, amb reflexes daurats que tenyeixen el cel, de foc i de bellesa daurada. Molt adequat si voleu lluir una joia discreta i elegant.

  Bell i elegant, fa ressaltar la lluentor i la puresa dels diamants. Despren una resplendor que evoca la brillantor de la llum de la lluna.