QUI SOM

19/04/2021
 • G de Joies, és una marca de joieria d'autor, creada al 1998 per la dissenyadora i orfebre, Miriam Camarillas. 
  Al nostre taller, dissenyem i fabriquem les nostres col.leccions i joies a mida, i les distribuïm des de la nostra botiga al barri de Gràcia. 
  Darrere de cada joia, hi ha un equip de profesionals,  artesams, tècnics i dissenyadors, que vetllen per cada detall: disseny, cera, fundiciò, reàas, selecciò de gemmes, engast, acabat i packaging.
  Es un procès laboriós on cal dedicació i sobretot molta passió per l'ofici. 
  Ens encanta el que fem, i creiem en una joia plena de contingut conceptual i simbolic, realitzada artesanalment amb valors ètics i sostenibilitat.

cercar...

Últimes entrades

 • Noves col.leccions amb plata i pedres | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  Fetes en plata i amb els colors més suaus de la temporada: rosa, fumé, groc, cristall i blau. Un bàsic espectacular per al teu dia a dia.
 • MISUI

  17/06/2021
  MISUI | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  MISUI es una marca editora de joiers, nascuda a Barcelona, que desenvolupa propostes innovadores combinant creativitat i ofici.