NOVA COL·LECCIÓ

20/04/2021
 • Les noves col.leccions de brillanteria de G de Joies: especials i sutils.
  Joies que t’acompanyen al teu dia a dia, amb un toc especial i femení, sobries i boniques, fetes amb diamants ètics i or de 18kt amb tota la maestria artesana que ens caracteritza. 

  Diferents, minimalistes i alhora, elegants i femenines.
  Joies essencials i u´niques.

cercar...

Últimes entrades

 • MISUI

  17/06/2021
  MISUI | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  MISUI es una marca editora de joiers, nascuda a Barcelona, que desenvolupa propostes innovadores combinant creativitat i ofici.
 • ESPECIAL SANT JORDI

  21/04/2021
  ESPECIAL SANT JORDI | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  Per a celebrar el Sant Jordi hem creat un sorteig exprés especial per a vosaltres!