MISUI

17/06/2021
 • A partir d'un encarrec concret, els dissenyadors escollits gaudeixen de llibertat èr crear i imaginar i tenen al seu abast els materials i les eines necessaris perque les seves idees prenguin forma amb els maxims estandards de qualitat.
 • Estela Guitart situa les seves creacions en la tensio entre bellesa i funcio, i en la recerca de l'equilibri entre totes dues.
 • Les seves peces son un desplegament de moviment i ritme.
  Sempre parteix de la variacio i repeticio de moduls de formes clares i senzilles. 
  Les talles, exclusives de Bern Munsteiner per a la col.lecció, realcen al màxim el color i la llum continguts en cada pedra.
  Les seves creacions fusionen el misteri d'una naturalesa amb el talent artístic humà, que aprofita aquests recursos naturals per a la seva pròpia expressió artística. El resultat són gemmes que semblen escultures.

  Bern Munsteiner garanteix que totes les pedres tallades de la col.lecció, són al cent per cent naturals, ni tractades ni millorades artificialment.

cercar...

Últimes entrades

 • Noves col.leccions amb plata i pedres | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  Fetes en plata i amb els colors més suaus de la temporada: rosa, fumé, groc, cristall i blau. Un bàsic espectacular per al teu dia a dia.
 • MISUI

  17/06/2021
  MISUI | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  MISUI es una marca editora de joiers, nascuda a Barcelona, que desenvolupa propostes innovadores combinant creativitat i ofici.