JOIES A MIDA

19/04/2021
 • A G de Joies ens especialitzem en dissenys personalitzats i col·leccions pròpies.

  Per dissenyar les vostres joies a mida, escoltem les vostres preferències i dissenyem amb vosaltres la joia que millor s'adapta a la vostra personalitat, estil i pressupost. 
  Us oferim el servei de transformació de les vostres joies antigues, amb diamants, pedres naturals i or. 
  Aprofitant el material de les peces que ja no us poseu, en noves joies portables, emotives i úniques que contenen els vostres desitjos i contingut simbòlic.
  El procés és molt senzill, nomes cal concertar una visita amb la nostra dissenyadora, la Miriam Camarillas i, portar-nos les joies que que ja no et posses.
  Nosaltres et guiarem en tot el procés per a aconseguir la joia renovada i adaptada al teu dia a dia:
  1. Fem una valoració econòmica del metall i de les pedres que ens portis, comprobant la seva autenticitat i qualitat.
  2.Dissenyarem amb tu la peça que desitges i et donem pressupost tancat.
  3. En una setmana,rebràs el disseny seleccionat en una imatge en 3D per si vols fer alguna variació.
  4. I en 30 t'avisem perquè recullis la teva nova joia.
  Fàcil, oi?

cercar...

Últimes entrades

 • Noves col.leccions amb plata i pedres | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  Fetes en plata i amb els colors més suaus de la temporada: rosa, fumé, groc, cristall i blau. Un bàsic espectacular per al teu dia a dia.
 • MISUI

  17/06/2021
  MISUI | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  MISUI es una marca editora de joiers, nascuda a Barcelona, que desenvolupa propostes innovadores combinant creativitat i ofici.