COLORS DE METALL

02/04/2021
  • A l'hora de triar el material els factors més importants són: la duresa i el color. Si voleu un bon material, que compti amb estètica i durabilitat, l'or i el platí, són la millor opció. A G de Joies, treballem la playa i l'or, i comptem amb empreses especialitzades, per oferir-vos, a més: acer, or de 14kt i platí.

    Què vol dir or de 18ct? I or de 14ct? La diferència entre or de 14 i de 18 depèn de la quantitat d'aliatge s'afegeix a l'or pur, de 999ms. Què es l'aliatge? Diem aliatge el metall que s'afegeix a l'or pur (or fi or 24ct o AU999) per  tal de donar-li la duresa adequada per a la joieria. L'aliatge que utilitzem determina el color del material. 

    A més, mitjiançant tècniques molt avançades, com el tall làser i el forjat del material, que utilitzen alguns dels nostres tallers, fa que siguin unes joies amb el doble de duresa que les fetes amb  el sistema de manufactura tradicional. 
  • OR GROC: Tot un clàssic renovat! La llum arquetipica, càlida i poderosa fa d'aquest color daurat un  veritable clàssic.
    OR VERMELL: Brillant i rogent com quan cau el sol, amb  reflexes daurats que tenyeixen el cel, de foc i de bellesa daurada.
    OR BLANC: Si us agrada el color blanc lluminos,trieu sempre l'or amb alta lliga de pal.ladi, fa que no sigui necessari cap tipus de manteniment, per qué el color es mantingui inalterable en el temps.
    PLATI: Metall molt lluminos i fresc, pero emocionantment càlid.El seu resplendor blanc radiant natural evoca la brillantor de la llum de la lluna.
    PLATA: Com a dissenyadora, m'encanta la plata, amb ella puc crear lliurement, sense limits.
    PATINES: Fruit de la nostra experimentacio amb tecniques de joieria, ens encanta el color molt proper a la natura. 
    Les pàtines negres de la plata, donen caràcter i rusticitat a les joies més avantguardistes. 
    COMBINACIONS DE METALLS: Or pur i plata pura, es fusionen suaument i creen una iridiscència captivadora.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.