COLORS DE METALL

02/04/2021
 • A l'hora de triar el material els factors més importants són: la duresa i el color. Si voleu un bon material, que compti amb estètica i durabilitat, l'or i el platí, són la millor opció. A G de Joies, treballem la playa i l'or, i comptem amb empreses especialitzades, per oferir-vos, a més: acer, or de 14kt i platí.

  Què vol dir or de 18ct? I or de 14ct? La diferència entre or de 14 i de 18 depèn de la quantitat d'aliatge s'afegeix a l'or pur, de 999ms. Què es l'aliatge? Diem aliatge el metall que s'afegeix a l'or pur (or fi or 24ct o AU999) per  tal de donar-li la duresa adequada per a la joieria. L'aliatge que utilitzem determina el color del material. 

  A més, mitjiançant tècniques molt avançades, com el tall làser i el forjat del material, que utilitzen alguns dels nostres tallers, fa que siguin unes joies amb el doble de duresa que les fetes amb  el sistema de manufactura tradicional. 
 • OR GROC: Tot un clàssic renovat! La llum arquetipica, càlida i poderosa fa d'aquest color daurat un  veritable clàssic.
  OR VERMELL: Brillant i rogent com quan cau el sol, amb  reflexes daurats que tenyeixen el cel, de foc i de bellesa daurada.
  OR BLANC: Si us agrada el color blanc lluminos,trieu sempre l'or amb alta lliga de pal.ladi, fa que no sigui necessari cap tipus de manteniment, per qué el color es mantingui inalterable en el temps.
  PLATI: Metall molt lluminos i fresc, pero emocionantment càlid.El seu resplendor blanc radiant natural evoca la brillantor de la llum de la lluna.
  PLATA: Com a dissenyadora, m'encanta la plata, amb ella puc crear lliurement, sense limits.
  PATINES: Fruit de la nostra experimentacio amb tecniques de joieria, ens encanta el color molt proper a la natura. 
  Les pàtines negres de la plata, donen caràcter i rusticitat a les joies més avantguardistes. 
  COMBINACIONS DE METALLS: Or pur i plata pura, es fusionen suaument i creen una iridiscència captivadora.

cercar...

Últimes entrades

 • Noves col.leccions amb plata i pedres | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  Fetes en plata i amb els colors més suaus de la temporada: rosa, fumé, groc, cristall i blau. Un bàsic espectacular per al teu dia a dia.
 • MISUI

  17/06/2021
  MISUI | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  MISUI es una marca editora de joiers, nascuda a Barcelona, que desenvolupa propostes innovadores combinant creativitat i ofici.