ESPECIAL DIAMANTS

17/04/2021
 • Sel.leccionem els nostres diamants amb un alt nivell d'exigència. Tenint en compte: la qualitat, la confiança i l'ètica proféssional. Garantim que els diamants que comprem no provenen de zones en conflficte, mitjançant la Llei Kimberley.
 • LES QUATRE Cs: descobreix com s'avaluen els diamants


  Pes de l'diamant: el quirat
  El pes d'un diamant s'expressa en quirat: 1 quirat equival a 0,20 grams. El quirat és el que determina el pes d'un diamant, no la mida. Cal tenir en compte que el pes en quirats no sempre indica la mida ja que pot variar depenent de la forma i profunditat en la qual és tallat. Els quirats es diveixen en 100 punts. Un diamant de 0,75 quirats és igual a un diamant de 75 punts i és igual a un diamant de 3/4 de quirat. El quirat és una mesura que s'aplica també a altres pedres precioses i pedres fines. El quirat de les pedres precioses no té res a veure amb el quirat dels aliatges d'or i no s'han de confondre.
 • Color i tint de el diamant
  El color és la segona C més important de les 4C, ja que el grau de color afecta directament l'aparença de la pedra. Un diamant sense color és un diamant incolor. El color d'un diamant té un impacte significatiu sobre el seu preu. 
  La classificació de color és fa comparant cada diamant davant d'un "conjunt mestre". Així s'avalua i se li assigna una lletra de la classificació o escala de color que s'estén de la D a la Z, de sense color (incolor) a color groc clar.
 • Puresa de el diamant
  Els diamants amb poques o cap inclusió ni taques són molt escassos i per això són molt cars. Aquestes inclusions poden semblar-se a vidres, a núvols o a fils o plomalls minúsculs. Atès que les inclusions bloquegen la refracció i el reflex de la llum, com més baix sigui el grau de claredat, més ennuvolat i menys brillant es veurà el diamant.
  Les normes internacionals van establir que un diamant és considerat pur a partir del moment en que l'ull d'un expert no pot trobar cap inclusió (imperfeccions internes) ni taques visibles (imperfeccions externes) amb una lupa de 10 augments. Es va establir una escala de puresa per tal de classificar el diamant segons el seu grau de puresa.
 • Talla o Cut
  Es refereix als angles i a les proporcions d'un diamant.
  Basant-se fórmules científiques complexes, un diamant molt bé tallat reflectirà la llum d'una faceta a una altra (com un mirall) i la dispersarà, la reflectirà per la part superior de l'diamant (per la taula).
  Si el diamant està molt ben tallat, tindrà llavors una brillantor òptima, parlarem de focs de el diamant.
  Un diamant pot tenir també una talla massa aplanada o massa gruixuda. En aquests casos la llum no serà reflectida de manera òptima i la brillantor de el diamant es veurà afectada
 • TIPUS DE TALLS I FORMES DELS DIAMANTS
  La forma d'un diamant és la seva aparença geomètrica. Les formes dels diamants es classifiquen en dos grups. Els diamants rodons, també coneguts com diamants rodons brillants, són la forma més tradicional. LA resta són anomenats diamants fantasia.
 • CERTIFICAT GIA
  Les sigles GIA, Gemological Institute American, tenen una llarga història professional lligada a la de la comercialització del diamant.
  Al 1940 van determinar les denominades 4Cs, les quatre característiques que determinen el valor dels diamants.
  En l'actualitat GIA és considerat un dels més prestigiosos certificats internacionals de diamants per la seva exigència en la qualificació i l'exhaustiu examen a què se sotmeten les gemmes.

cercar...

Últimes entrades

 • Noves col.leccions amb plata i pedres | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  Fetes en plata i amb els colors més suaus de la temporada: rosa, fumé, groc, cristall i blau. Un bàsic espectacular per al teu dia a dia.
 • MISUI

  17/06/2021
  MISUI | GdeJoies joieria contemporània a Barcelona, Aliances, Anells de compromís, Arrecades per nadons, col·leccions, Disseny i fabricació de Joies al barri de Gràcia, Barcelona, Miriam Camarillas, joiera, or, plata, joieria d´autor, joies simboliques, taller propi. GdeJoies joyería contemporánea en Barcelona, ??Alianzas, Anillos de compromiso, Pendientes para bebés, colecciones, Diseño y fabricación de Joyas en el barrio de Gracia, Barcelona, ??Miriam Camarillas, joyera, oro, plata, joyería de autor, joyas simbólicas, taller propio.
  MISUI es una marca editora de joiers, nascuda a Barcelona, que desenvolupa propostes innovadores combinant creativitat i ofici.