• Arracades Espiral Ag 925 amb turquesa o amb corall vermell

  1 G de Joies: Col.leccions propies Espiral coral Ref. A162SPIA
  Joia artesana de disseny propi, fabricada al nostre taller de "G de Joies" a Barcelona.
  Disponibilitat a confirmar
  147,00 €
  • Política de Devolucions
   G de Joies disposa d’un servei de postvenda per canvis o dubtes sobre els enviaments i productes entregats.
   Si no està satisfet amb la seva compra, disposa de 30 dies per canviar-la per algun altre producte de la nostra botiga, des de la data de l’arribada de l’article. 
   Per sol·licitar la devolució de la compra, s'haurà d'enviar la següent informació i documentació, per correu electrònic a gdejoies@gdjoies.com:

   · Nom i cognoms del titular de la factura.
   · Número de referència de la comanda online.
   · La còpia de la factura o tiquet de venda.
   · Indicar la causa de la devolució del producte.

   Per a retornar-lo, haurà d’embolicar el producte amb l'embalatge original, incloent garanties i etiquetes.
   En cas de danys produïts per un embalatge o ús inadequat, no admetrem la devolució. 
   Si G de Joies accepta la devolució, es comunicarà per escrit a client, per establir la data de la recollida del producte. Els ports aniran a càrrec de el client i es descomptaran de l'import de la devolució (consultar condicions enviaments).  
   És imprescindible que el producte no hagi estat utilitzat i que es trobi en perfectes condicions.
   Un cop el producte hagi arribat a les nostres instal·lacions i haguem examinat i comprovat que l’estat del producte està en perfectes condicions, es procedirà a la devolució a través del mitjà de pagament en que es va utilitzar en la compra en 3 dies laborables.
   No s’admetran canvis o devolucions d’articles gravats, personalitzats o comandes personalitzades com aliances de casament.
  • Enviament i entregues
   El termini d'entrega de les nostres comandes esta entre 15 i 30 dies. En les peces que tenim en estoc, podem enviar-les en 24-48h, de dilluns a dijous. No es fan enviaments en cap de setmana. Si no disposéssim d'estoc, el procés de fabricació és totalment artesanal i requereix de 30 dies hàbils. L'enviament s'efectuarà a l'adreça assenyalada per l'usuari durant el procés de compra.  Tots els enviaments estan garantitzats i assegurats per G de Joies, i ens fem responsables de que arribin a la seva destinació en perfectes condicions. 

   Els temps i les tarifes són variables:
   El temps d’entrega per a les comandes nacionals és de 24h-48h laborables des de la seva tramitació*. El cost de l’enviament és de 30 € per a comandes inferiors a 200 € i gratuït per a comandes superiors a aquest preu.
   Per a les comandes a països europeus és de 4-5 dies laborables des de la seva tramitació. El cost de l’enviament és de 45 € per a comandes inferiors a 200 € i gratuït per a comandes superiors a aquest preu.
   Per a les comandes internacionals fora d’Europa és de 8-10 dies laborables des de la seva tramitació. El cost de l’enviament dependrà de la destinació, consulteu a gdejoies@gdejoies.com.

   Si hi ha qualsevol problema en el processament de la seva comanda o en l'enviament, G de Joies es posarà en contacte amb el comprador per a informar de la incidència.

   Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, l'informarem d'aquesta circumstància i li donarem l'opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé d'anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.
   Si és el comprador el que desitja comprovar l'estat de la seva comanda i de l'enviament, s’haurà de posar en contacte amb nosaltres a gdejoies@gdejoies.com
   Als efectes de les presents condicions, s'entendrà que s'ha produït el lliurement o que la comanda ha estat entregada, en el moment de signar la recepció de la mateixa en l'adreça d’entrega registrada.

   Impossibilitat de lliurament

   Si després de dos intents ens resultés impossible efectuar el lliurament de la seva comanda, ens posarem en contacte amb vostè immediatament. Així mateix, li deixarem una nota indicant-li on es troba la seva comanda i com fer per recollir-la.
   En cas que transcorreguts 15 dies des que la seva comanda estigui disponible pel seu lliurament, la comanda no hagi estat entregada  per causa no imputable a nosaltres, entendrem que desitja desistir del contracte i el considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució, li retornarem el preu pagat per pels productes comprats el més aviat possible i, en qualsevol cas, en un termini màxim de 30 dies des de la data en la qual va quedar resolt el contracte. En aquests casos, estarem autoritzats a repercutir-li els costs del transport derivats de l'enviament.

   Devolucions de productes defectuosos o enviats incorrectament
   G de Joies té un estricte control de qualitat. Revisem cada joia i enviament amb la màxima exigència. Si considerés que el producte rebut no s’ajusta a lo estipulat a la nostra web o s’ha rebut un altre producte per error, podrà posar-se en contacte a gdejoies@gdejoies.com indicant els detalls.
   Un cop rebuda la devolució del producte i de considerar pertinent la devolució, G de Joies es farà càrreg del cost de l'enviament i procedirà a la devolució de l'import a partir de en els propers 3 dies hàbils.